GROVE GMK 2035E

Autojeřáb Grove GMK 2035E patří mezi naše nejmodernější autojeřáby. Jeho výhodou je vysoká nosnost, dosah do výšky až 45 metrů a plně automatizované systémy. Právě pomocné  jeřábové systémy pomáhají vykonat Vaši práci v kratším časovém úseku. Velmi spolehlivý autojeřáb. 

Autojeřáb je vhodný pro montáže a demontáže hal, usazovaní těžších objektů na hůře dostupná místa, dopravu materiálu na výškové budovy. Vzhledem k možnosti natáčení náprav má dobré průjezdní parametry a je nenahraditelný při práci v halách a ve stísněných podmínkách. 

Moderní stroj na moderní stavbě je ta nejlepší vizitka pro Vaše investory. 

Technické parametry

Max. nosnost 35 tun na vyložení 2.5 m
Teleskopický výložník 8.9 - 29 m
Přídavný výložník 8.5 - 15 m
Úhel přídavného výložníku 0° - 40°
Pohon kol 4x4x2
Hmotnost 33.925 t
Délka 10.3 m
Šířka 2.5 m
Výška 3.43 m
Rozvor náprav 3.775 m + možnost natáčení náprav

Diagram zatížení pro autojeřáb GROVE GMK 2035E

Jeřábnické práce a pronájem autojeřábů provádíme po celé České Republice, náš region je především ve východních čechách a severních čechách. Autojeřáby pronajímáme také ve středních čechách a nebo v našem hlavním městě Praze.

·         V Královéhradeckém kraji - okolí města : Hradec Králové, Hořice, Trutnov, Vrchlabí, Trutnov, Pec pod Sněžkou, Lázně Bělohrad, Jaroměř, Dvůr Králové nad Labem, Kvasiny, Špindlerův Mlýn , Nová Paka, Stará Paka, Hostinné

·         V Libereckém kraji - okolí města : Semily, Jilemnice, Turnov, Jablonec nad Nisou, Liberec,  Železný Brod, Vysoké nad Jizerou, Rokytnice nad Jizerou, Harrachov, Tanvald,